fbpx

26/01/2021

BMW X5 M50D

Den tyske kampvogn, som kører som en drøm.

Vil du gerne have en bil som har en masse plads, som man sidder højt i, og stadigvæk er komfortabel. Men gerne vil have en sporty følelse, så er denne BMW X5 noget for dig. Denne bil besidder rigtig mange goder, lige fra sporty køreegenskaber til luksus komfort og udstyr.

Bilen er tung og stor, faktisk vejer den 2,1 ton. Det må man sige er en stor kampvægt, dog har den alligevel 381HK samt 740NM til at trække den afsted. Dette er med til at give bilen flere sporty træk, og faktisk også gøre at bilen kommer fra 0-100 på kun 5,3 sek.

BMW interiør

»Den leverer stadigvæk ren køreglæde, selvom humlebilen på papiret er for fed og tung til at kunne flyve.«

Vi har været heldige at få fingrene i en af de mest veludstyret X5'ere på markedet, bilen mangler intet når det kommer til komfort og køreglæde. Det er lige fra adaptiv-fartpilot, med laneassistent til soft-close i alle døre.

BMW X5 interiør

Hvis du er typen der kun vil have det bedste af det bedste, er det her den rigtige bil. Da du både får de store hestekræfter og den store bil, men du får altså også alt det luksus som der kan proppes i bilen. Denne BMW X5 kommer også i den helt rigtige farve, samt de helt rigtige fælge. Den kombination finder man sjældent.

Bang og Olufsen kendt kvalitet.

Denne BMW X5 M50D, kommer nemlig med det fulde B&O anlæg. Dette er med til at give den helt perfekte lyd i kabinen, når du kører rundt til dagligt eller på en længere tur.

Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, med de lækre kvaliteter som følger bilen hele vejen rundt. Lige fra det utrolige lækre ambient belysning, til det utrolige lækre alcantara tag.

Kigger man mere ind i bilens komfort funktioner, er der bare blevet tænkt rigtig meget over bilens funktionelle kvaliteter. Der er soft-close i alle døre, samt justerbare nakkestøtte.

BMW x5 M50d Interiør

Se mere til bilen lige her

BMW X5 M50d

CL

Vores virksomhed bygger ikke på et stort varelager, trods det er der ingen udfordring i at hente din drømmebil hjem.

Ydermere sørger vi for, at din bil bliver gennemgået på et autoriseret værksted, så den er i tip top stand.

hvem er cl leasing?

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

Kontakt os her

Hoved- og salgskontor

Kontakt information

Åbningstider

Mandag - Fredag:

09.00 – 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Efter aftale

thumbs-up