fbpx

Flexleasing bil

Drømmer du om en hurtig sportsvogn, superbil eller en lækker familiebil? Kunne du tænke dig at have en sommer- eller vinterbil? Så er flexleasing af bil en fornuftig løsning for dig.

Hos CL Leasing har vi specialiseret os i flexleasing af bil, fordi vi er engagerede og passionerede bilentusiaster. Vi er et billeasingselskab, hvor vi skræddersyer hvert enkelt tilbud, så det passer til dine behov. Vi har også stor fokus på dine ønsker. Det er en ren fornøjelse for os at hjemtage din drømmebil. Det gør sig gældende, uanset om det drejer sig om en Audi, BMW, Mercedes, Porsche eller et helt andet mærke. Måske har du et mere eksklusivt bilmærke eller en mere luksuriøs model i mente. Så kan vi altid finde den sammen.

Hos CL Leasing er det aldrig en udfordring for os at finde din drømmebil. Det gælder i høj grad også for superbiler, uanset om der er tale om bilmærker som fx Bentley, Aston Martin, Lamborghini, McLaren eller Ferrari. Hos os kan du få et gunstigt tilbud på import af sportsvogn og superbiler til konkurrencedygtige priser.

Når det gælder flexleasing af bil, så kan du vælge mellem et kortvarigt eller længere leasingforløb. Det kan være en periode mellem 1-36 måneder. Det er en meget fordelagtig løsning, hvis du kun benytter din bil med danske nummerplader i visse perioder om året. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi står klar med brugbar vejledning og sparring. På den måde kan du træffe en beslutning, der matcher dine ønsker og behov. For os er det afgørende, at du som kunde kan mærke, at vi tager hånd om dig fra start til slut.

Enkel flexleasing af bil hos CL Leasing

Vi har den målsætning, at gennemsigtighed skal være fundamentet i vores forretning. Derfor skal det være en selvfølge, at du ved, hvad du betaler for. På den måde sikrer vi, at du som kunde føler den tryghed, vi gerne vil kendes på.

Flexleasing af bil er altid enkel hos os. Derudover er der flere fordele ved at flexlease din næste bil hos os. Selvom vi holder til i Aalborg, hjælper vi kunder i hele Danmark. Den mest oplagte fordel er, at du slipper for at skulle betale for 150% i registreringsafgift, fordi du kun betaler registreringsafgiften i de måneder, hvor bilen kører med danske nummerplader. 

Hos CL Leasing arbejder vi målrettet for at gøre dine bildrømme til virkelighed. Kontakt venligst CL Leasing ApS i dag på tlf.:+ 45 29 11 18 75 og hent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@clleasing.dk

CL

Vores virksomhed bygger ikke på et stort varelager, trods det er der ingen udfordring i at hente din drømmebil hjem.

Ydermere sørger vi for, at din bil bliver gennemgået på et autoriseret værksted, så den er i tip top stand.

hvem er cl leasing?

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

Kontakt os her

Hoved- og salgskontor

Kontakt information

Åbningstider

Mandag - Fredag:

09.00 – 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Efter aftale

thumbs-up