fbpx

flexleasing

Lad dine drømme blive til virkelighed

FLEXLEASING AF BILER

F

Ved Flexleasing er det fortsat relevant tale om ”fleksibilitet” i forbindelse med sæsonleasing og et kortvarigt leasingforløb. Yderligere kan du sælge din afgiftsfrie bil til os med henblik på efterfølgende leasing, så fleksibiliteten bevares.

Hvad er flexleasing?

Betal kun afgift, når du bruger bilen

En Flexleasingaftale er en fleksibel løsning, hvor registreringsafgiften kun betales i de måneder, hvor bilen kører med danske nummerplader. Det vil sige, at bilen ellers er afgiftsfri. Flexleasing vil være en fordelagtig løsning for dig, som blot benytter din bil med danske nummerplader i visse perioder om året. Bruger du f.eks. kun bilen enten sommer eller vinter, eller ønsker du bare, at bilen skal udskiftes ofte. Som kunde er det nemt at vælge hvilke perioder bilen skal køres i, da det kan være alt fra 1-36 måneder.

Undgå værditab

Med en flexleasingmodel undgår du værditab på afgiften, da den fulde afgift ikke betales på én gang, men i stedet betales månedligt ud fra en procentsats. Procentsatsen er i forvejen fastlagt fra SKAT og er opgivet i intervaller ud fra bilens første indregistrering. (Se satserne længere nede). Ved leasingsaftalens udløb er der mulighed for at sælge bilen til udlandet uden afgiftstab. Dette skyldes, at SKAT kræver et gebyr på min. 15 %, når afgiften søges retur, hvis bilen altså skal sælges i et andet land end Danmark. Oveni den umiddelbare besparelse bevilger/indfrier det også ekstra salgspotentiale, da bilen kan sælges i hele verden.

Stærkere likviditet

Med Flexleasing er der ikke ikke den samme store likviditetsbelastning i forhold til de høje afgifter i Danmark. Fra det sekund en bil flexleases betales der op til 30 % af bilens købspris inklusiv moms. Satserne for periodeafgift afhænger af køretøjets første registreringsdato.

Nedenstående kan du se alle satserne:

0-3 måneder: 2 % registreringsafgift

3-36 måneder: 1 % registreringsafgift

Over 36 måneder: 0,5 % registreringsafgift

Fordele ved flexleasing
  • Undlad et betale op til 150 % i registreringsafgift
  • Det er billigere at køre i sin drømmebil
  • Værditab bliver lavere, da der ikke betales fuld afgift
  • Mindre likviditetsbinding end ved et vanligt bilkøb
  • Friheden bliver større, da der lettere kan skiftes mellem sommer- og vinterbil.
  • Du får muligheden for at afsætte bilen i udlandet = flere potentielle købere.
  • Leasingtager anviser selv en køber efter endt leasing periode.
Ulemper ved Flexleasing:
  • Leasingtager skal selv finde en køber efter endt leasing periode.
  • Omkostningerne ved en flexleasingaftale kan overstige fordelene for biler i det nedre segment.
Vi hjælper dig med at vælge

Inden du vælger en Flexleasingsaftale, er det smart at kende dine totalomkostninger og derefter få lavet en afskrivningsprofil, der passer til dig og din økonomi. Hos CL Billeasing hjælper vi dig med at få styr på beregninger, omkostninger og regler, så du som kunde kan fortage det rigtige valg hvad angår din bilsituation.

Læs mere

CL

Vores virksomhed bygger ikke på et stort varelager, trods det er der ingen udfordring i at hente din drømmebil hjem.

Ydermere sørger vi for, at din bil bliver gennemgået på et autoriseret værksted, så den er i tip top stand.

hvem er cl leasing?

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

Kontakt os her

Hoved- og salgskontor

Kontakt information

Åbningstider

Mandag - Fredag:

09.00 – 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 - 15.00

thumbs-up