fbpx

Om CL Leasing

Hvem er CL Leasing?

Hos CL Leasing kommer kvalitet og høj service altid i første række.

Vi har eksisteret siden 2020, men vores erfaring rækker noget længere. Vi har en kæmpe passion for biler og for at hjælpe dig med at finde den absolute drømmebil. Er bilen ikke i vores katalog hjælper vi dig gerne med at finde den og få den hentet hjem.

Vi forhandler primært kvalitetsbiler fra Tyskland såom Audi, BMW, Mercedes, VW, Porsche, specialbiler og andre biler, du kan se dem alle sammen under Biler til salg.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Du kan se meget mere om vores biler og læse mere om leasing her på hjemmesiden.

Personlig rådgivning

Vi går altid langt for at hjælpe dig med at finde den rette bil og den rette leasingform. Vi sammensætter et godt tilbud der matcher dine ønsker og behov samt din økonomi. Vi ønsker altid at have en stor gennemsigtighed, så os hos er der ikke skjulte gebyrer osv. Vi mener at det skal være nemt og problemfrit at finde sin nye bil.

Vi er specialister i leasing både til privat og erhverv. Vi gør det nemt for dig at finde drømmebilen, det eneste du skal gøre er at bare at sætte dig ind bag rattet, så klarer vi resten. Nemt og enkelt.

Leasing der passer til dig