fbpx

07/02/2021

Mercedes AMG C63S

Den brutale Mercedes AMG, gør hver køretur til en oplevelse.

Mercedes har i lang tid været kendt for deres kvalitet, og køreegenskaber. Der bliver praktisk talt, sprøjtet den ene efter den anden luksus bil ud fra fabrikken. Men hvordan kom AMG, ind i billedet?

MERCEDES EMBLEM

I 1967 var der dog 2 Mercedes ingeniører, der havde ideen om at skabe et selskab som skulle producere, teste og afprøve racer motorer. De fandt dog hurtigt ud af at efterspørgslen, på special tilpassede design og motorer var enorm.

Dette var grundlaget, til at skabe AMG som i 1990 blev anderkendt af Mercedes. Ud fra dette begyndte de deres samarbejde, som senere hen skulle gøre Mercedes AMG verdenskendt.

One man one engine

Mercedes skabte motoren med en sjæl.

AMG vil give motoren en form for sjæl, det vil derfor sige at hos AMG er der en mand der samler hele motoren. Det vil også sige der er ingen serie-produktion af motor, alle motorer bliver samlet af en enkelt mekaniker.

Merceds amg
Mercedes-AMG Produktion M139 2019 Mercedes-AMG Production M139 2019

Kvalitet til perfektion.

Hos Mercedes's AMG afdelingen, bliver alle biler derfor også signeret med et emblem med mekanikerens signatur.

Det er tydeligt at mærke at kvaliteten fra den typisk Mercedes, er blevet taget med videre over i deres AMG afdeling. Hvor der bliver kælet ekstra for den mindste detalje

MERCEDES AMG INTERIØR

Den smart sportsvogn, til hverdagen.

Vi har har fået denne brutale Mercedes AMG c63s på lager, som der nu står klar til direkte levering.

Dine naboer vil ikke være et sekund i tvivl om at du har fået ny bil, når du kommer rullende hjem med den her. Bilen har den lækreste lyd når du åbner for spjældene, og giver den helt perfekte lyd. Kommer du dog hjem sent om aften, og ikke vil vække hele nabolaget kan det spjældende lukkes.

Folk vender sig og kigger efter bilen, ikke bare fordi den brummer og lyder utrolig godt. Men faktisk fordi den er utrolig pæn, og med sine brede former giver et utroligt enestående og aggressivt look.

Den sporty følelse hver dag.

Du bevare den sporty følelse hver dag, når du starter for den brummende V8-Motor.

Det er ikke det eneste som er med til at give dig oplevelsen hver gang, det lækre delvise læder og alcantara ret giver dig følelsen af en sportvogn. Dog bringer de sporty stole, også en anden følelse end et almindeligt komfort sæde vil gøre.

Vil du se mere til denne bil, kan du klikke på linket herunder.

Mercedes AMG C63s

CL

Vores virksomhed bygger ikke på et stort varelager, trods det er der ingen udfordring i at hente din drømmebil hjem.

Ydermere sørger vi for, at din bil bliver gennemgået på et autoriseret værksted, så den er i tip top stand.

hvem er cl leasing?

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

Kontakt os her

Hoved- og salgskontor

Kontakt information

Åbningstider

Mandag - Fredag:

09.00 – 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Efter aftale

thumbs-up