Om CL Leasing

Hvem er CL Leasing?

Hos CL Leasing kommer kvalitet og høj service altid i første række.

Vi har eksisteret siden 2020, men vores erfaring rækker noget længere. Vi har en kæmpe passion for biler og for at hjælpe dig med at finde den absolute drømmebil. Er bilen ikke i vores katalog hjælper vi dig gerne med at finde den og få den hentet hjem.

Vi forhandler primært kvalitetsbiler fra Tyskland såom Audi, BMW, Mercedes, VW, Porsche, specialbiler og andre biler, du kan se dem alle sammen under Biler til salg.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Du kan se meget mere om vores biler og læse mere om leasing her på hjemmesiden.

cl-leasing

Personlig rådgivning

Vi går altid langt for at hjælpe dig med at finde den rette bil og den rette leasingform. Vi sammensætter et godt tilbud der matcher dine ønsker og behov samt din økonomi. Vi ønsker altid at have en stor gennemsigtighed, så os hos er der ikke skjulte gebyrer osv. Vi mener at det skal være nemt og problemfrit at finde sin nye bil.

Vi er specialister i leasing både til privat og erhverv. Vi gør det nemt for dig at finde drømmebilen, det eneste du skal gøre er at bare at sætte dig ind bag rattet, så klarer vi resten. Nemt og enkelt.

Leasing der passer til dig

Flexleasing

Leasing kan være et besværligt emne at gøre sig klog på. Der er mange overvejelser…

Splitleasing

Splitleasing er kort fortalt en opdeling af leasingbilens brug og udgifter…

Privatleasing

Leasing af biler til private er blevet mere og mere populært. Ikke kun pga. økonomien…

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er leasing for virksomheder, hvor de kan lease brugte biler…

Sæsonleasing

Årsagen til at man sæsonleaser, kan være for f.eks. at køre i flere biler året rundt alt efter sæson…