fbpx

Sæsonleasing

Lad dine drømme blive til virkelighed

SæsonLEASING AF BILER

S

Sæsonleasing er en form for flexleasing, dog er sæsonleasing et begreb for sig selv.

Med sæsonleasing ligger fokus på leasing af biler, der ikke skal benyttes hele året rundt. Det hele kommer an på behov eller hensyn til bilen. Biler, der kører på sæsonleasingsaftaler, kører oftest enten kun i sommer- eller vinterperioden. Sæsonkørsel kan for eksempel være for at skåne sin cabriolet/sportsvogn i vinterperioden eller at man ikke har behov for to biler hele året.

Hvad er Sæsonleasing?

Sæsonleasing er en form for flexleasing.

Sæsonleasing er en form for flexleasing, dog er sæsonleasing et begreb for sig selv. Med sæsonleasing ligger fokus på leasing af biler, der ikke skal benyttes hele året rundt. Det hele kommer an på behov eller hensyn til bilen. Biler, der kører på sæsonleasingsaftaler, kører oftest enten kun i sommer- eller vinterperioden. Sæsonkørsel kan for eksempel være for at skåne sin cabriolet/sportsvogn i vinterperioden eller at man ikke har behov for to biler hele året.

Hos CL Billeasing tilbyder vi også sæsonleasing, og dette er uafhængigt af, hvor mange måneder du ønsker at have nummerplade på. Da der kun betales registreringsafgift i den givne periode, hvor bilen er indregistreret, bliver den årlige omkostning ved sæsonleasing en del lavere end ved 12-36 måneders almindelig flexleasing.

Sæsonleasing af luksusbiler

Hvis valget står mellem en stor SUV eller en familievenlig stationcar, men du stadig gerne vil have en sporty sommerbil, er der med sæsonleasing også mulighed for det. Dette er uden at skulle indregistrere to biler på samme tid. Hos CL Billeasing har vi erfaring med sæsonleasing, og det er lige fra BMW til Ferrari.

Aktive og passive perioder

Det er op til kunden selv, hvordan perioderne sammensættes af aktive perioder med nummerplader og passive perioder. Den mest aktive periode er april til september, hvilket skyldes, at næsten alle biler som sæsonleases er sommerbiler. Modsat sommerperioden er tiden fra oktober til marts den periode hvor det oftest bliver kørt firhjulstrækkere.

Når man slutter den aktive periode på sæsonleasingaftalen, afmelder man nummerpladen ved at aflevere den/dem på motorkontoret, i en synshal eller hos CL Billeasing. Dernæst er det vigtigt at man husker sin kvittering for afmelding. Efter den aktive periode holder bilen stille uden nummerplader på, dette kaldes den passive periode. Vi vil gerne i den passive periode hjælpe vores kunder med opbevaring af deres sæsonbil.

Fordele ved sæsonleasing
  • Biler på sæsonleasing kører langt færre kilometer end biler på en 12-24 måneders flexleasingaftale
  • Lavere værditab på bilen
  • Besparelse da man kun skal betale registreringsafgift i de aktive perioder med nummerplade på
Læs mere

CL

Vores virksomhed bygger ikke på et stort varelager, trods det er der ingen udfordring i at hente din drømmebil hjem.

Ydermere sørger vi for, at din bil bliver gennemgået på et autoriseret værksted, så den er i tip top stand.

hvem er cl leasing?

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

Kontakt os her

Hoved- og salgskontor

Kontakt information

Åbningstider

Mandag - Fredag:

09.00 – 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Efter aftale

thumbs-up