fbpx

30/01/2021

Volvo XC60 Inscription

Dette er den familie sikre SUV, som giver dig den rigtige komfort.

Denne Volvo xc60 kunne meget vel være et godt bud, på den perfekte city-suv. Da den byder på rigtig mange spændene features, som gør at bilen både er utrolig komfortabel men også sikker på de længere ture.

Denne volvo xc60 er premium kvalitet og sikkerhed, pakket ind i et dynamisk skandanavisk design. En ægte all-rounder der med AWD matcher alle behov

Volvo
Volvo xc60

Det nye facelift, har en design inspiration fra den nordisk mytologi. Dette afspejles også i eksempelvis forlygterne, som skal illustrere Thor's hammer.

Udover det, har det nye faceliftet altså også gavnet bilen teknologisk. Dette er tydeligt at se i den store widescreen som befinder sig i midterkonsollen, samt det digitale instrumentbræt.

Volvo betyder, "jeg ruller" på latin.

Volvo blev grundlagt i 1927 og har hovedsæde i Göteborg, som fabrikere lastbiler, busser, bådmotorer og entreprenørmaskiner. Volvo cars var oprindeligt et datterselskab af moder-koncernen, som idag ejes af den kinesiske bilkoncern, Geely.

I dag er de dedikeret til at reducere mængden af mistede menneskeliv, ved at udvikle teknologi i forhold til sikkerhed i deres biler.

Denne teknologi, er også til at finde i de nye modeller. Blandt andet som Adaptiv fartpilot, Laneassistent som sørger for at bremse, og holde dig inden for kørebanen.

Volvo interiør

God blanding af køreglæde og udstyr

Vores Volvo XC60 er særdeles veludstyret, i form af Bowers & Wilkins lydanlæg. Fuldt digitale displays, som er med til at give en ekstra luksuriøs køreoplevelse.

Det første der fanger blikket, er den flotte midterkonsol som tilføjer en enestående minimalisktisk stil. Hvilket er gennemgående hele vejen rundt i kabinen, som Volvo har lagt meget vægt på i deres nye udgave af den smart XC60.

Kunne denne bil vække din interesse så kontakt endelig vores salgsafdeling, og book en prøvetur i dag.

Ønsker du blot at se mere til bilen, kan du se mere til den på følgende link.

Volvo XC60 D5 - Inscription

CL

Vores virksomhed bygger ikke på et stort varelager, trods det er der ingen udfordring i at hente din drømmebil hjem.

Ydermere sørger vi for, at din bil bliver gennemgået på et autoriseret værksted, så den er i tip top stand.

hvem er cl leasing?

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

FIND DIN DRØMMEBIL HOS CL BILLEASING

Har du altid drømt om at eje en eksklusiv bil, og er der intet her som fanger dig? Det vil aldrig være en udfordring for os at finde din drømmebil, tag kontakt til så finder vi sammen din drømmebil

Kontakt os her

Hoved- og salgskontor

Kontakt information

Åbningstider

Mandag - Fredag:

09.00 – 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Efter aftale

thumbs-up